Filipina : Entahkan jadi, entahkan tidak...

Wednesday, March 13, 2013

Whaleshark @ Donsol [Picture : Mr Google]

Sebenarnyakan, kitaorang sedang menghitung hari untuk ke Filipina. Walaupun itinerary belum 100% siap tetapi banyak  benda yang dah kami confirm kan. Tiket flight, Manila - Legazpi - Manila dah pun kami rembat. Begitu juga pakej untuk Banaue dan Sagada. Tinggal lagi nak fokuskan untuk Manila, Legazpi dan Donsol sahaja ini tetapi dengan apa yang berlaku saat ini, haihhhh!! Berbelah bagi jadinya. Tak tahulah macam mana. Pihak berwajib dah pun kami email bagi mendapatkan pandangan, la ne sedang menunggu dengan sabar apa jawapan yang akan mereka berikan; pergi atau batalkan huhuhu.

* mengharapkan yang terbaik

You Might Also Like

14 comments

  1. moga yang terbaik mengiringi awak zilla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, PM..giler terharu dibuatnya :)

      Delete
  2. semoga dipermudahkan. Amin..

    ~zellyn hazel~

    ReplyDelete
  3. Doakan yang terbaik.. jika tertulis rezeki kite ke sane, alhamdulillah.. jika sebaliknya, pasti akan ada yang lebih baik menunggu kita.. AMIN..

    p/s: terbayang2 aku berenang ngn Whale Shark..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...aku memanti dalam debar ne beb..minta2lah embassy kita di sana reply email aku tu...nak buat konsep aci-redah, aku memang tak berani kali ini...

      *aku pun dok terbayang perkara yang sama huhuhu

      Delete
  4. Zilla, kalau embassy tak reply email, try contact dorang. Kadang2 embassy ni buat tak tau je bila kita email [based on my experience].

    pape pun, all the best and take extra precaution. insya Allah, everything's will be all right.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne, embassy dah pun reply email kitaorang.Alhamdulillah, sebab semuanya ok di sana cuma mereka minta kitaorang sentiasa update dgn derang waktu di sana nanti...

      *tq

      Delete
  5. Replies
    1. Taklah sukar, JM.sana ok aje sebenarnya cuma dengan apa yang berlaku skarang sedikit sebanyak memberi kesan.

      Delete
  6. hmm....ada sentimen anti-Malaysia kah di PH? Jangan2 karena kasus Sabah tu, jadi agak sensitif di sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidaklah, Irdhi..Ianya sekadar luahan based on apa yang berlaku di Sabah. So far, keadaan di sana baik2 aje :)

      Delete
  7. harap-harap jadi.

    nanti boleh tiru bajet.

    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi!!!hahaaa..trip kalau ini lain macam sikit,harap tak pengsan bila tgok budgetnya nanti hehehe..

      Delete

Subscribe