Wish List : Situ Gunung

Wednesday, December 11, 2013

Macam lukisan [kredit : Mr. Google]

Saya tak nak sebut apa-apa mengenai tempat ini takde mood nak membebel panjang lebar. Sila google sendirilah kalau nak tahu di mana lokasinya...

'satu hari nanti, Insyallah'

*teringin juga nak tengok lembu di Kundasang..

You Might Also Like

12 comments

  1. aaa..cantiknyeee!!

    *rindu kundasang jugak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haih, bukan baru balik ke?? dah start rindu-rinduan?? :D

      Delete
  2. mcm dlm muvi nang nak pulok.. hihhihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb, agak2 nang nak ada tak kat situ?? hehehe

      Delete
  3. zilla, if u nak pegi tgk lembu di kundasang lg please ajak ana okey...ana pun rindu kundasanggggg :)

    ReplyDelete
  4. hey...even I'm Indonesian never go there...OK, let's go ke Sukabumi *mulai kumpul duit lagi*..

    ReplyDelete
  5. Aduh...terus hati terpaut pada keindahannya...

    ReplyDelete
  6. Woow... I've never been here. I hope it's as good as it looks in the photographs....

    ReplyDelete

Subscribe