Ramadhan yang dinanti

Sunday, June 29, 2014

Assalamualaikum


First Ramadhan, Alhamdulillah untuk sekali lagi kesempatan yang diberikan-Nya.

Selamat berpuasa untuk kawan-kawan semua. Mohon maaf atas segalanya misal kata ada terlepas kata dan kelakuan - I'm only human (tetiba mood Christina Perri hehehe).Moga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik buat kita semua. Puasa, puasa juga tetapi jangan jadikan ia sebagai alasan untuk bermalas-malasan. Semangat semuanya lebih-lebih lagi dengan keadaan cuaca yang agak tak menentu kebelakangan ini. Kita semua ini dah terlalu 'tua' untuk nak jadikan cuaca sebagai alasan tak nak puasa hehehe.

Jumpa lagi, Insyallah :-)

* kalau ada sesiapa yang plan nak buat majlis buka pose, jgn lupa jemput saya ya ;-)

You Might Also Like

34 comments

  1. Selamat berpuasa Zilla dan salam ramadhan
    Mari kita tingkat kan amalan pada bln ini dan peringatan jgk buat diri sendiri :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa, JM dan terima kasih utk peringatan itu :)

      Delete
  2. Replies
    1. selamat berpuasa John..
      waahh, mesti syok tahun ne berpuasa di perantauan, kan??jgn lupa share experience nanti di blog hehehe

      Delete
  3. Time2 puasa... Nampak air kosong pon sedap... He He He... Selamat berpuasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...semuanya nampak menggoda tau..air paip tu pun nampak macam, isshh sedap nya!!! :D

      Selamat berpuasa, Scdha..sila jgn tenung air kosong tu lama2 tau..bahaya!! hehehe

      Delete
  4. selamat berpuasa zila, maaf lahir bathin bila ada salah kata, semoga jadi ramadhan yang berkah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa, dede...saya juga mohon maaf utk segalanya...

      Delete
  5. Selamat bpuasa zilla...haha dah tua dh nk byk songeh bab posa ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa zilla..mesti zilla masak best2 kan utk iftar.
    jangan lupa ajak saya jugak kalau nak buat majlis iftar hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa, dzu...masak pun tak berapa nak pandai, mcm mana tu?? hehehe...Insyallah, dzu....teringin nak lepak2 dgn blogger lain juga ;-)

      Delete
  7. Selamat menunaikan ibadah puasa Zila :)
    Bulan Ramadhan ni Zila tak jalan ke mana-mana ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpuasa, bearcat...
      tahun ne lepak umah je..cukuplah sambut ramadhan kat tempat orang..tak sanggup huhuhu

      Delete
  8. Selamat berpuasa Mbak Zilla. Semoga berjaya dan sihat selalu.

    ReplyDelete
  9. Selamat berpuasa zilla..mrs pun mohon maaf andai ada salah dan silap tanpa disedari
    semoga kita mampu melipatgandakan amalan kita pada ramdhan kali ini. insya-Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..selamat berpuasa juga mrs.smile..bile nak buka pose sama2 ne?? hehehe

      Delete
  10. Salam Ramadhan Zilla..!
    Semoga sama-sama dapat puasa dengan penuh keberkatan!

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan Zilla! Bloghop and jumpa your blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasa, Kausar dan terima kasih sudi singgah blog saya ini :)

      Delete
  12. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa Zila.
    Maaf dipinta .

    ReplyDelete
  13. Selamat berpuasa.. semoga ramadhan kali ini lebih baik dari yang sbelumnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, CT dan selamat berpuasa :)

      Delete
  14. Salam Ramadhan dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat Zilla. Semoga mendapat barakah dan keberkatan pada bulan yang mulia ni. InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...

      Terima kasih, Zara dan selamat berpuasa

      Delete

Subscribe