JOM : SUMUT 2.0

Tuesday, April 28, 2015

Salam buat semua 
 Bukit Lawang [Pic : Sumatratrail.com]

Sebenarnya ada minta saya jadi guide untuk explore Sumut lepas raya ne. Untuk kongsi kos, saya nak buka pada sapa-sapa yang berminat untuk turut serta. Ini detailnya:

Tarikh : Hujung bulan 7 (4D 4N)
Status : Confirm
Tempat : Tangkahan, Bukit Lawang &  Air Terjun Dwi Warna dan beberapa lokasi lain
Budget : Rp1.8juta (tak masuk tiket flight)
Syarat penyertaan : Asalkan mampu berlasak keluar-masuk hutan, dah memadai
Jumlah peserta : 5 orang sahaja - CLOSED

Apa-apa hal untuk detail dan sebagainya, seperti biasa boleh email saya -> adzillah79@yahoo.com.

Terima kasih.

You Might Also Like

23 comments

  1. wah...kna sediakan jutaan wang ni...hihihi

    ReplyDelete
  2. sumut lagi ? kurang puaskah dengan segala kepenatan sumut episode 01 yg lalu, mbak Zilla ? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas gunadi, ini pergi atas permintaan hehehe..

      Delete
  3. ikutkan hati nak sangat ikut...............

    ReplyDelete
  4. Hi zilla dah closed....baru dpt tgk ni.....now kt phuket . So......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hebatlah..akhirnya smp juga ke phuket ya encik :)

      Delete
  5. Salam...adakah hari itu termasuk sabtu dan ahad ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup encik..maklumlah cuti pun tk berapa nak ada huhuhh

      Delete
  6. Replies
    1. Zila, berminat ke? Ramai yg nak ikut ne..fikir2 mcm nak sewa 2 biji kete je ne...kalau nk email saya..senng nanti apa2 sya contact dgn email je

      Delete
  7. Wah makin ligat nih... best best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ren, tolong kekawan hehhee..jomlah kalau nk ikut ;)

      Delete
    2. Ren, tolong kekawan hehhee..jomlah kalau nk ikut ;)

      Delete
  8. Baru terbaca tp dah closed..tp if buat pi lombok pon best ni sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lombok tiket dah mahal sekarang huhuhu

      Delete
  9. Aku baru nak erkk, ko dah dua kali nak pegi. Syabas inspektor sahab!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa

      Jea, jomlah...ne bt pun sebab ada yg request.

      Delete
  10. Pasti suatu hari akan ke sana.. nampak cam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best...wajib singgah kalau ke medan :)

      Delete
  11. baru terbaca huhu..dh tutup.. cntik gila tmptnya...huhu sonoknya ..

    ReplyDelete

Subscribe