finally.....

Thursday, July 12, 2012


Alhamdulillah, semua dah ready; fizikal mahu pun mental hehehe. 1st & 2nd Ramadhan juga (maybe) akan disambut jauh dari rumah; pengalaman pertama ini tak tahulah macam mana keadaannya nanti (silap sendiri lupa nak belek kalendar waktu beli tix :P). Ada 2 plan, A dan B. Tak tahulah mana yang mana satu akan diguna pakai. Semuanya bergantung kepada keadaan di sana nanti terutamanya $$$$. Kita jumpa 2 minggu lagi. Doakan saya :)

You Might Also Like

24 comments

  1. wahh..nak kemana tuh?2minggu lg baru bersiaran semula???akan makneng tunggu

    ReplyDelete
  2. Doa saya selalu mengiringi zilla.

    p/s: nak seratus ribu rupiah...hehe

    ReplyDelete
  3. Pink Lavender, jauh tak jauh, negara sebarang je hehehe...

    Matahary, terima kasih byk.Saya terharu :)

    *amboi, seribu tak nak?hehehe

    ReplyDelete
  4. nak shopping raya di Indonesia ke, Zilla?

    ReplyDelete
  5. Have a safe trip K.Long. Selamat menyambut Ramadhan di perantauan jugak. =]

    ReplyDelete
  6. Ke Lambok??.. selamat pergi dn selamat kembali ya..

    ReplyDelete
  7. Disambut kembali di negeri kami yg menjadi "pujaan hati" sister ku ini,hehe... Met Ramadhan di Indo... ^_^ Ditunggu kak

    ReplyDelete
  8. farikica, idaklah.duit pun takder guane nak shopping hehehe...


    zette, tak tau nak kata best atau pun tidak..tak tahu lagi apa yang menanti di sana ;)


    Pijah, hahaha kak long ye?habis melekat nama tu hehehe.tq2.selamat berpuasa naaa..jgn cengkelat poser hehehe


    hanani, bali-lombok-bali-banyuwangi-jember-surabaya..fuhhh, capekkk!!! trima kasih :)


    ET, terima kasih :)


    Putri Biru, perghh ayat sangat tak boleh blah, kan?hehehe.sayangnya tiada 'pujaan hati' yang menanti keh3. nanti saya sms ya..

    ReplyDelete
  9. Have a save trip..
    Ingat ye..blk dlm keadaan yg asal..jgn berdua melainkan ketemuan yg baik2 sahaja..

    #apeakucakapntahpeace#

    ReplyDelete
  10. Fuiyoooo.. naik MAS.. lalllalaa..

    Have a safe journey.. Mintak tips nk g Komodo Island..Dah lame aku ngidam nk g sane.. hhahhaa..

    ReplyDelete
  11. niL, hahaha.I'Allah akan diingat pesananmu itu hehehe. terima kasih ye, mau FM? ;)


    tasyha, yelah MASlah, bilah lagi? (giler riak :D).kalau rege tiket beza RM20 antara MAS dan AA, haruslah aku amik MAS hehehee.

    wokey beb, I'Allah nanti aku carikan semuanya ya...

    ReplyDelete
  12. FM?? Orang mengantuk disorongkan bantal ajer!!!!!

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. terima kasih..dah selamat tiba di tanahair pun :)

      Delete
  14. have a save fun journey pergi dan balik :)) -fauzus-

    ReplyDelete
  15. Didoakan keselamatan dan kelancaran perjalanan Zilla ekk ...
    kenang kami dalam pengembaraanmu ( :

    ReplyDelete
  16. Rupanya Zilla dh pernah ke Lombok...baru nk korek entri2 lama nih

    ReplyDelete

Subscribe