Nusa Tenggara Barat - Jawa Timur

Monday, July 23, 2012

                                                                                 Pic : Gili Trawangan, Lombok

Alhamdulillah, selamat tiba di tanahair dari Surabaya. Trip kali ini sangat mencabar lebih-lebih lagi bila perlu bergelut dengan keadaan laut yang kurang baik, terasa nyawa betul-betul di hujung tanduk. Saat ianya berlaku hanya doa yang mampu saya titipkan moga apa yang saya tempuhi saat itu bukanlah noktah terakhir saya - nantilah saya ceritakan secara detail pengalaman saya untuk trip Bali - Lombok - Surabaya ini. Ada beberapa perubahan; seperti biasa kita hanya mampu merancang. Walaupun ada sedikit terkilan kerana perlu melupakan Baluran tetapi ya tak apalah, I'Allah ada rezeki boleh kembali ke sana. Apa pun, inilah sebahagian daripada pengalaman indah saya. I'Allah akan saya kongsikan secara detail di sini..

*Opps, utk semua 'Selamat Berpuasa'. Moga Ramadhan kali ini lebih bermakna dari yang sebelumnya :)

You Might Also Like

8 comments

  1. selamat pulang ke tanah air :)
    tak sabar nak baca entry tentang lombok ni..

    selamat berpuasa juga Zilla! :)

    ReplyDelete
  2. Hebat la WIDE LENS captured.. hebat!! hebat!!!

    pssttt: nnti nk pinjam.. hahhhaa.. aku x mampu nk beli 11mm - 16mm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cehhh hehehe.aku bawa lens tu tapi tak guna, dok peram dlm bilik termasuklah lee filter tu..huhuhu

      *boleh2..pjm kat anhar ye ehehe

      Delete
  3. Replies
    1. I'Allah, kalau saya rjin nak update mita :D

      Delete
  4. Selamat berpuasa dari abe mat n akak.

    ReplyDelete

Subscribe