emm...

Thursday, October 04, 2012

Agak payah buat saya untuk membuat keputusan dan menerima hakikat melepaskan sesuatu yang sudah pun berada di dalam tangan. Dalam akur ada sebak yang bermukim di hati. Ada air mata yang bertakung menunggu masa untuk mengalir turun. Ada suara yang tersekat di kerongkong menunggu masa untuk dilepas. Sejujurnya saya tertekan saat ini.

* Buat teman-teman (tasyha, pijah pelangi dan lain2), nikmati setiap saat di dasar Sipadan, bawa pulang gambar yang cantik-cantik dan jaga diri baik-baik.
** Terfikir nak buat kerja 'giler' weekend ini...

You Might Also Like

12 comments

  1. ala...nape pulak ni zila..sedih pulak wa baca..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpelah, wa..sesekali nak menyentap ;) :D

      Delete
  2. setiap perkara yg berlaku ada hikmahnya zilla... percayalah :)

    saya pernah di situasi zilla, 2008 kami plan ke Sipadan, semua persiapan dah settle. Tup-tup saya kena quarantin dek kerana H1N1 sebab baru balik dari Kuching bekerja. Akibatnya saya dilarang ke mana2, dan dapat MC 2 minggu. Frust x payah cakapla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, saya percaya tentang itu..sebenarnya ada beberapa hal lain, bila semua dah bersatu, uihh tak tahu nak kata apalah..sentap tak ingat dunia..tapi la ne I'Allah dah oklah kot :)

      Delete
  3. Emm, huhu...janganlah sedih K.Lg mungkin ada hikmah disebalik setiap ketentuanNya. Tapi pastinya trip ni terasa sedih tanpa K.Lg,huhu.(Baru nak buli suh K.Lg terjun laut,hehe). Xpe insyaAllah berjumpa di trip yg lain ;].

    # Terfikir nk buat kerja 'giler'. Apakah? pape pun take care jugak ye,hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh3, takde rezeki nak m'buli (fuhh,ada hikmahnya tak jadi p :D)..saya oklah pijah..trip tu satu hal, bebenornya ada hal yang lebih besar daripada tu..tapi takpelah, tak nak fikir dah :)

      *gilerlah, sangat?silap2 hb, membuter aje depan tv :D

      Delete
  4. Jgn stress2 dear...gi keluar cari ice-cream...hehe..u take care okay...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2, I'Allah TK..hari ini dah boleh bergelak ketawa pun hehehe..ice cream?tak moh, nanti batuk :)

      Delete
  5. terleps ke sipadan? tak pa cool,col nanti kita gi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sipadan?tak layak pun saya nak ke sana..ada kes lebih besar dari itu :) but now, saya dah ok, sedikit..Alhamdulillah

      Delete
  6. kenapa ni?

    air mata kena lepaskan.. tak lepas kang, membuak2 bocor tu nanti hehe.

    Tak apa.. mungkin Allah ada perancangan yang lebih baik lepas ni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...akhirnya bocor juga dekdaa..

      Patah tumbuh hilang berganti..tetapi yang menggantikan itu tak sama dengan yang hilang..biarlah masa yang menentukan :)

      Delete

Subscribe