Open trip : Thailand 2014

Saturday, September 27, 2014

Assalamualaikum

Mo Hin Khao, Chaiyapum. [pic : painaidii.com]

Sini nak offer pada sapa-sapa yang berminat. Saya plan untuk buat open trip ke Thailand Disember. Maklumlah ada public holiday kan time tu? So ini detailnya:

Tarikh : 19/12/2014 - 28/12/2014
Status : Confirm
Lokasi : Thailand (Bangkok - Udon Thani - Chaiyapum via Khon Kaen- Saraburi - Sangklaburi via Ayutthaya - Bangkok) - takde panjat shopping complex ya..
Budget : RM650 *tak masuk tiket flight (edit)
Syarat penyertaan : Sifat tubuh badan, tak banyak songeh, rela masuk/keluar hutan, sanggup makan sekali sehari, sanggup berpenat lelah, sanggup tak mandi 2-3 hari (hehehe).
Jumlah peserta : 6 orang sahaja 
Status : CLOSED - dah cukup orang...

Apa-apa hal untuk detail dan sebagainya, seperti biasa boleh email saya -> adzillah79@yahoo.com.

You Might Also Like

32 comments

  1. Syarat paling penting adalah waras... Tidak gila meroyan... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meroyan tu blh diterima lagi...jgn gila udah..mmg reject hehehe

      Delete
  2. wahhh ni trip kental namanya. hehe
    How i wish leh join =(

    ReplyDelete
  3. Fuuhh..ganas syarat penyertaan ko tu..ha..ha... tp bajet tu best.. x lebih rm500... cantik ah batu tu.. mcm stonehenge pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nmpk je ganas tapi bebenornya takde apa pun kak..takde maknanya sampai tak mandi 3 hari hahaha..paling lama pun, sehari ajelah kot tak mandi :D...kalau area chaiyaphum mmg byk formasi batuan pelbagai bentuk...tu yang nak try tgk...cnatik ke idak...

      Delete
  4. Takde panjat shopping complex..tu yg best...pure adventure..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud saya tu, takdelah dari 1st day samapi last day nak ukur besar mall...mungkin last day bolehlah singgah sat utk cari ole2...hehehe..

      Delete
  5. sanggup tak mandi 3 hari ? bau dong Mbak Zilla...hehe. Mbak Zilla memang petualang sejati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..perfume kan ada, mas?? realitinya takdelah sampai 3 hari tak mandi ;-)

      Delete
  6. Assalam Zilla,
    Syarat2 penyertaan tu semua akak tak dpt penuhi...hahaha...
    Njoy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam

      hahaha, terima kasih kak!! Insyallah, next time kalau ada open trip lagi saya kabo2kan kat akak ya..manatau akak blh join pula ke :-)

      Delete
  7. menarik.. teringin nk ikut sis travel.. tp date tak cun lak! enjoy & safe trip!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, Yan..takpe mungkin lain kali, kan?? ;-)

      Delete
  8. wow bestnye...bwk budk 2 org boleh...heheh...gurau je..
    btw, slm perkenalan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slam kenal, dee

      hahaha..trip tak tentu hala ne, sian bdk2 tu nanti :D

      Delete
  9. teringin nak join,,,tapi sayangnya cuti tahunan dah habis..huhuhu

    ReplyDelete
  10. hahaha... tak banyak songeh tu tak bole bla.. tp memang betul pun.. kita pun byk trip mostly seme byk songeh.. nak jalan-jalan.. tapi cepat penat.. nak pegi laut, tapi tak tahan panas.. nak pegi soping.. tapi tak cukup duit.. haihh.. jenuh melayannn...

    alamak.. terluah perasaan pulak.. hihihih

    nak join juga tapi ada trip lain pula date itu.. enjoice yaa.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...takpe, takpe..saya faham...kerenah memasingkan?? :D

      *terima kasih..

      Delete
  11. zilla, apasal lama benau trip nya? cuti dah kering nih... huhu

    ReplyDelete
  12. Bestnya!! Bila last date nak confirmkan? Agak berminat sementara tengah menganggur ni. Makan sekali sehari tu mmg kebiasaaan dah kalau travel. hehe

    Btw kami baru je launch travel blog, jemputla singgah & bg feedback kalau ada masa :)

    ReplyDelete
  13. selalu travel sorang2. nanti nk try open trip. 2012 hari tu buat kl-hatyai-nakhon si thammarat-bangkok-pattaya-hua hin-hatyai-kl 8 hari, habis dlm rm650 (all in).
    26/12-1/1 ni dpt return ticket AA KUL-CGK rm115. tk draft lg plan utk 7 hari ni.huhu..
    glad to find your blog. keep it up, zila.

    ReplyDelete

Subscribe