Untuk yang bertanya...

Thursday, May 28, 2015

Malas nak taip panjang2. Saya print screen ajelah dari wall FB. Untuk yang bertanya contact no saya untuk whatsapp dan sebagainya, bukan saya tak nak bagi tapi saya memang tak pakai hp. MALAS.


Apa rasa tak pakai hp?

Aman!!! :D

Apa-apa hal, boleh terus email saya adzillah79@yahoo.com. InsyaAllah saya akan cuba balas sesegera mungkin (kalau tak busy).

*opps lupa juga nk bgth, saya juga takde instagram, tweeter atau apa2lah yang berkaitan dengannya...

You Might Also Like

15 comments

  1. Replies
    1. err nanti saya fikirkan boleh ke tdk hehehe

      Delete
  2. zilla, dulu pon kt x penah ada hp...mmg aman tapi bila arwah nenek meninggal n susah nk contact sy, terus sy beli hp masa otw nak balik masa kebumian tu...duit ada tapi sayang duit ekekeke

    org dah smartphone, sy masih lg dgn hp skrin retak...alasan sayang duittt....last2 beli gak

    skang ni smartphone menanti saat nak arwah, tetap x g beli sbb sayang duittttt hahaha

    nak follow zilla la x nak guna hp --> confirm kt x leh idup hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ne ada ke tdk hp sama aje Emy....ne kalau ke berapa entah no kena delete sebab tak topup...mujur jugalah saya tgl dgn mak ayah, so keperluan thdp tel pun tak berapa nak ada...

      Delete
  3. macam mana achik smile nak ajak zilla ngedete nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. email achik smile...email..hehehe

      nanti saya share no phone rumah dgn achik..apa2hal call je rumah *blh berkenalan dgn mak saya :D

      Delete
  4. aku ingt aku sorg je yg zaman ni tak guna henpon. Dok la pakai tab zaman jahiliah yg besar gajah ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal ada Jea...besar pun besarlah, hehehe

      Delete
  5. Wah cam ni kalu nak cari zilla kena dth umah la.....bole kenal ngan ayah sekali.....cantikkkkk

    ReplyDelete
  6. terbaik lah zilla.. saya pun teringin gak tak nak pakai hp. tapi... ntah la.. mcm x mampu je nak buat cengitu. zilla mmg tabah orgnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya rimas dgn hp, syieda huhuhu..saya lebih suka berinteraksi melalui email atau surat..sebab byk kot boleh sembang..pastu pula saya suka simpan..bila2 saya ada masa saya akan baca balik semua yang saya terima..kalau sms/whatsapp, lepas baca mmg kena delete..entahlah, mgkn lain org lain peel nya huhuhu

      Delete
  7. saya suka pakai HP, semua ada. prkatis. peta ada, kamera ada, jam ada, kalkulator ada, lemari asrip ada. cuma peti ais saja yg ngak ada barangkali. rugi Mbak Zilla ngak suka HP....hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rasa rugi pun mas gunadi hehehe...

      Delete
  8. sy ade HP aje...yg lelain xde... tu pon guna utk online....heheheh

    ReplyDelete

Subscribe