Salam Lebaran

Thursday, July 16, 2015

Salam lebaran dari kami, #GengTravel..

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin buat semua andai ada tersilap kata, terkasar bahasa dan terlepas lakunya samada secara sedar mahupun tidak. Hati-hati walau di mana kawan-kawan berada dan bersederhanalah dalam setiap apa jua yang kita lakukan di hari raya nanti.

* Terima kasih banyak atas ingatan yang diberikan melalui kad raya & email ucapan yang dikirimkan..

You Might Also Like

20 comments

  1. Selamat hari raya Zilla ,maaf zahir & batin....kita kosong2 je k.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya encik..sama2 kita ekkk..

      Delete
  2. taqobbal Allohu Minna wa Minkum. selamat lebaran mbak Zilla. maaf lahir batin ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aidilfitri, maaf lahir batin mas gunadi..kapan ke KL pula? :D

      Delete
  3. Salam..Zilla, terima kasih atas kunjungan ke blog ili tempoh hari..ili ni salah seorang silent reader kt blog zilla & siap buat link lg kt my blog..nnti ili siapkan post pasal Jepun ye..Salam perkenalan & Selamat Hari Raya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ili...

      selamat hari raya & cepat2 tua update pasal jepun tu :D

      Delete
  4. Zilla! Selamat Hari Raya. Maaf kalau ada terkasar bahasa selama ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita bie...kosong2 ya...terima kasih juga sebab byk tolong aku selama ne...

      Delete
  5. Selamat Hari Raya Zilla..maaf Zahir dan Batin...Terima kasih Allah kerana beri peluang berkenalan dengan Zilla...Ye..same to me...mohon maaf jika terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita ye..kekadang terlepas ckp pastu beru sedar salah huhuh...

    "kalau boleh nk jadi geng travel Zilla gak hiksss"

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya JM..maaf zahir batin...

      ayat last tu mmg tak boleh blah ok hahaha...kalu nak tau saya ada "geng lombok", "geng sumut", "geng thai" dan beberapa geng lain hehehe..oleh kerana JM dah penah travel dgn saya kiranya JM pun dah masuklah dalam salah satu geng yang ada hehehe...

      Delete
    2. ehehehehe....macih!!!! sbb mmg happy jadi GENG Zilla ni...harap2 lah leh jadi "GENG Thai" lagi hiksss

      Delete
    3. lega, ada juga org happy travel dgn saya hahaha...

      Geng Thai ekk? macam lain mcm bunyinya hihihi..InsyaAllah tahun depanlah kita gerakkan "geng thai" tu..cuti tahun ne dah tinggal nyawa2 ikan..takdapek nak berthai2 lagi hehehe

      Delete
  6. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin Zilla...achik smile nak mohon ampun dan maaf jika achik smile ada dan silap dengan Zilla sepanjang kita kenal eeeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya & maaf zahir batin ya achik smile...nanti, jemput datang umah tau ;-)

      Delete
  7. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin Zilla. Salam singgah dan perkenalan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, Kay maaf zahir batin hehehe..

      Delete
  8. Replies
    1. Selamat hari Raya, Amanda...sedapnya nama awak...

      Delete

Subscribe