Hanoi - Vientiane

Sunday, March 04, 2012

                                                                                Berangan itu indah - pic : mr google

Route : Hanoi - Sapa - Halong Bay - Luang Prabang (via Phonsavan) - Vang Vieng -Vientiane (perlu penambaikkan lagi ini, tak habis study pun lagi :P)

*Tak salahkan berangan??? Ada rezeki, I'Allah akan jadi nyata (actually tiket balik , Vientiane -KL dah pun terbeli)

You Might Also Like

19 comments

  1. Replies
    1. hehehe..date pergi tak sure lagi, date balik dah ada..apa2 kita tunggu dan lihat ajelah nanti macam mana ;)

      Delete
  2. salam...akk dh jd follower sbb kita pun kaki jalan..hihihi...boleh share ya apa2 nnt...kata share is sharing...kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak CT.terima kasih sebab sudi jd follower.ya mudah2an apa yang saya catatkan disini dapat memberi sedikit manfaat buat akak dan kawan2 yang lain..

      Delete
  3. bestnyeeee....apakan daya...time tu aku tak cuti...

    ReplyDelete
  4. mcm kat belah2 italy pun gmbr 2.....
    apapun lawa header baru 2......

    PENJEJAK AWAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat p italy, p sapa pun jadilah hehehe
      terima kasih, pic itu saya snap di jakarta; org susah itu :P

      Delete
  5. bestnyerrrrrr!!! alangkah baik nya kalau boleh join Zilla. saya suka Hanoi, orang friendly, hotel murah & bersih. Teringin pegi Sapa & Bac Ha. Kalau ada rezeki nak sangat ke Bac Ha nak tgk local tribe and pasar cinta & view cantik2. Zilla pi dengan sapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tom, jom!!!ehehe.saya baru study sikit2 tom.tapi halong bay dan sapa tu memang confm nak p.nanti bolehlah korek info dari tom ye? hehehe.Bac Ha? Wahhh macam menarik tu, nanti saya try google apa yang ada kat situ hehee.buat masa nie b'3 aje, tom..10 hari.

      Delete
  6. hi zilla, i'm following ok! hehe
    thanks for sharing cerita traveling~ yang baik kite ikut, yang jahat di buat sempadan~ ekh hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi shahrule..
      haih, nak ikut buat jahat pun boleh apa..tapi apa2 jadi tanggung sendirilah ;)

      Delete
  7. Berangan tak ada salahnya..insya allah mana tau jd kenyataan kan?!
    Jgn jadi cam aku sudah...dah tua baru nak berangan.
    Aku paling kesal sekali..masa study kat Jepun tak pi US.
    Walhal dari Jepun ke US dekat aje dan currency Yen-US tak byk beza pun.
    Skrang nak pi US pun kena pikir dua tiga kali...dok mampu nokkss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya,bermula dari angan2 dan dari situ kita akan kerja keras utk realisasikannya, betul tak? ala aku pun dah tua gak ne hah, lebih tua dari ko tau..tapi umur bukan satu penghalang utk menidakkan impian kita.wahh, sayang tu tapi takpelah anggap aje takde rezeki.next time mana tau kita boleh p sana sama2 ke? - wahh berangan lagi hahaha

      Delete
  8. Seriously Hanoi adalah seperti gamabr di atas???

    Daebakk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pic itu sebenarnya di Sapa lah nil hehehe.

      Delete
  9. Hanoi ~ nanti ada view from mountain..must go!!

    p/s: semua tmpt nk pegi.. hehhee

    ReplyDelete

Subscribe