New route : Semarang

Monday, December 12, 2011


Wah, gayanya seperti impian akan jadi nyata ni. October lepas baru saya pasang angan-angan utk ke Semarang dah nah sepertinya Pak Tony sangat memahami hajat hati saya :D. Sudah ada penerbangan langsung dari KL ke Semarang. Alhamdulillah. Sapa-sapa berminat ke Semarang, harga tiket, RM126/return (murah sangatlah ini) travel dari awal Februari hingga June. Ada harapan untuk merembat tiket ini cuma saat ini sedang memikirkan di mana saya boleh mencelah memandangkan jadual untuk tahun depan tersangatlah padat huhuhu. Beli atau tidak, kita tunggu esok atau lusa, I'Allah...

Info mengenai Semarang, boleh dibaca di sini  Semarang dan untuk melihat wajah2 Semarang, boleh dilihat di sini Daily Photo

You Might Also Like

6 comments

  1. Rm126/return...memang berbaloi tp baru tiket belum masuk lain2 kos utk berlima kena fikir banyak kali...hehehee...

    ReplyDelete
  2. Blogwalking...menunggu entri berikutnya....Maya Bay....

    ReplyDelete
  3. Semarang?? First time dengar!!

    *zilla, langsir baru cantekkkkk :)

    ReplyDelete
  4. JunAina, itu normal.tapi ada sahaja caranya utk memax kan perbelanjaan kita di sana ;)

    john, belum rembat lagi. I'Allah akan dirembat.kenapa tu? hehehe

    luddin, tq singgah sini.saya dah update pun ;)

    masMZ, 1st time dengar?haha.tempat ne cantik kalo nak menembak, harus p la ekeke

    *tq2, langsir murah aje ini hehee

    ReplyDelete

Subscribe