Jom : ABC, Nepal

Thursday, February 28, 2013

Assalamualaikum..


Saya mencari mereka-mereka yang berminat untuk join trip hujung tahun ini. So far, dah ada 3 orang, saya nak cari dua orang lagi untuk buat satu group. Ini detailnya:

Tarikh : 2/11/2013 - 14/11/2013
Status : Confirm
Tempat : Kathmandu - Poon Hill - ABC via MBC
Budget : USD750 (max)
Syarat penyertaan : Sihat tubuh badan, tahan lasak dan tak banyak songeh (hehehe).
Jumlah peserta : 5 orang sahaja.

Apa-apa hal untuk detail dan sebagainya, seperti biasa boleh email saya -> adzillah79@yahoo.com.

Terima kasih.

You Might Also Like

31 comments

  1. jika itu bukan tarikh beku cuti.. da lama sy follow awak!

    ada masa and kene timing, sy nak join!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh boleh jadi geng ne sebab saya pun selalu gak terima nasib macam tu hahaha...

      *Insyallah boleh aje..apa2 hal contact aje saya thru email :)

      Delete
  2. ikutkan hati nak ku join... tapi apakan daya.. huhuhu... =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. anne, ikut aje kata hati mu tu... daya tu kita cari kendian. hihi

      *tolong jawab bagi pihak zilla. oppss

      Delete
    2. hahaha..bagus PM...truskan meracun!! :D

      *anne yang comeyyy, jomlah..kalau takde daya, takpe nanti kitaorg tlg papahkan hehehe

      Delete
    3. korang memang, racun brand apa korang guna nih? hehe..

      26hb ada presentation, 11hb kena submit report... tapiiiii... wahh, panjang tapinya... kalau report boleh settle awal, ada chance ni... hehe..

      *erk, kalau confirm last minute aci tak?

      Delete
    4. hahaha...

      racun special ne anne, takde dipasaran..hehehe

      wahhh, kalau macam tu apa lagi..settlekan awal2lah report tu..hehehe..

      *aci sgt2..tapikannnnnn kalau tix mahal jgn pula cancel ;)

      Delete
  3. Pergh Nepal... Sayang saya x blh ambil cuti panjang kalau x blh ikut. :(

    ReplyDelete
  4. Arggghhh mcm best je, jap nk tgk jadual trip klau xada clash nk join jgk :-) tp still open kg ke ke dh cukup corum

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje..lagi ramai lagi bagus; lagi murah hehehe..apa2 hal email aje saya :)

      Delete
  5. Bestnya....tapi akak tak boleh joinlah :-)

    ReplyDelete
  6. gudluck zilla! aritu ade terbaca dlm majalah 360 airasia. tempting sungguh! tp kudrat tu belom tentu ada... body kene fit nak hiking setiap hari. papepun gudluck to u guys!

    ReplyDelete
  7. my friends (2 gals) just went to Nepal last year. it is do-able. dont worry :) good luck k? kitorang belum lagi hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..terima kasih biqque...moga lepas ini rezeki korang pula ya :)

      Delete
  8. are you going to the base camp everest ker...huhu...
    i'm interested...tp kena tgk rege flite dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. everest base camp?err macam tak mampu aje nak sampai ke sana hehehe..apa2 pun, kalau berminat email aje saya..hopefully, ada promo utk kathmandu :)

      Delete
  9. Salam Zilla..murahnyer 750 tu..rm ke..inclusive tickets ke...nanya bagai...macam lah nak ikut .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Nekcik...

      bukan RM kak tapi USD..harga tu tak termasuk tiket..

      *kalau nk ikut pun, pesalahnya hehehe

      Delete
  10. Bestnya...sygnya x blh ikut sbb blm dpt cuti waktu tu. Dh lsma berhajat nk ke sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpelah kak..mungkin dah takde rezeki..mana tau satu hari nanti akak berkesempatan ke sini pula :)

      Delete
  11. ni pi panjat gunung ke apa ni?

    ReplyDelete
  12. nak kata perlu panjant gunung-ganang tu tidaklah tetapi utk sampai satu2 checkpoint memang perlu menapak 4-5jam..turun/naik bukit tu dah tentu..target memang ABC tetapi semuanya bergantung pada kudrat hehehe..kalau nenek nak tgk itinerary nya, bak mai email..saya emailkan,maybe dari situ boleh nampak macam mana keadaannya nanti :)

    ReplyDelete
  13. ok. hehehe sila la emel nett00@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Assalam.. Slalu usha blog ni if nk g memane..u all rocks..nepal mcm best je..nak ikut boleh? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jommm!!! :D

      *apa2 email aje saya ye hehehe

      Delete
  15. wahh..bestnyeee..tp clash ngan another tripp..huhhu~~

    ReplyDelete

Subscribe