Mimpi jadi nyata...

Sunday, May 18, 2014

 
@ Agustinus Wibowo 
10 Mei 2014, Kuala Lumpur
[kredit : Pijah Pelangi] 

“Nilai perjalanan tidak terletak pada jarak yang ditempuh seseorang, bukan tentang seberapa jauhnya perjalanan, tapi lebih tentang seberapa dalamnya seseorang bisa terkoneksi dengan orang-orang yang membentuk kenyataan di tanah kehidupan..." [agustinus wibowo - titik nol] 

You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. hahaha...terima kasihlah, irdhi..kamu tahukan betapa 'admire' nya saya dgn beliau ;-)

      Delete
  2. Baru berkira2 nak beli buku agustinus ni jgk kat amazon.com..huhu kira2 shipping mahal jgk haisshhh nak beli or tak hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payahlah..kalau ada kawan2 yang nak ke Indonesia, kirim aje...lebih jimat...

      Delete
    2. macam mana buku Flashpacking Indonesia tu, ada paham?

      Delete
    3. dah baca...agak bagus..paling saya suka info mengenai sawarana..sgt membantu utk next plan saya ;-) terima kasih ya utk bukunya...

      Delete
  3. zilla pegi BPtalk dekat UIA tu eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, dzu...ada di sana juga ke??

      Delete
    2. tak pegi pun...masa tu balik kampung. memang nak pegi sangat sbb ada hafizchan tu. suka baca travelog dia dgn train tu

      Delete

Subscribe