TQVM Liyana

Friday, August 15, 2014

Sedang enak berangan di meja makan (sungguh tak sopan lah) tiba-tiba adik jerkah...

"Nak ke Singapore pula ke?"

Errk, terkedu kejap. Bila masa pulalah buka mulut pasal Singapore ne. Rasanya dalam list pun takde nak JJCM ke negara seberang tambak tu. Tu kalau mak dengar, habislah..mesti kena punyalah..

"tu atas meja ada surat dari Singapore..projek apa pula kali ini??.." 

Ishhh, sibuk betullah budak ne. 
Lama sungguh perjalanannya hehehe

Belek-belek sampul...


Yeayyyy!! Happy giler ok. Macam dapat durian runtuhlah pula rasanya hehehe.Akhirnya...ingatkan nama saya dah tercicir dari list Liyana. Terima kasih Liyana. Tote bag tu memang comel sangatlah, rasa sayang pula nak guna.
 
TQ, Liyana.
Comey sangat-sangat.

You Might Also Like

14 comments

  1. Hallo Zilla... Apa kabar? Dah lama ni tak update entri tentang perjalanan. Nak kemana lagi setelah ini? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi indra..

      Alhamdulillah saya baik2 aja..kamu sndiri gimana? Bagus?? Mg next trip end of this month, Insyallah..kemana?? Nantikan aja hehhee..

      Delete
  2. Iskk2... Kite sebelah Singapore pon tak dapat mende ni... Ini tidakkk hadil!!! He He He...

    ReplyDelete
  3. kalo sayang nak guna meh sini bagi saya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho..lagilah sayang nak bagi kat orang, zila ;-)

      Delete
  4. BESTNya...tumpang gumibra..ehh..background layout dah bertukar lah "-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih JM...tukar background sebab jemu asik plain je...nak warna-warni kan sikit biar hidup..

      Delete
  5. Replies
    1. err tak bolehlah kot...sayang punya pasal ;-)

      Delete
  6. memang comey beg tu...
    mrs banyak tak dapat buka entry baru zilla...rasanya hari ni pun ada entry baru kan, tapi tak dapat nak baca
    ke something happen dengan zilla punya blog..sori yer mrs bertanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tak apa2 pun jadi kat blog ne mrs.smile...awalnya mmg saya publish tapi lepas tu saya revert to draft...tu pasal mrs.smile tak dapat baca ;-)

      Delete

Subscribe