Ipoh White Coffee @ Old Town, Ipoh

Monday, October 26, 2015


Secawan hanya RM2

Orang kata kalau ke Ipoh kalau tak pekena white coffee kira tak sah. Berbelah bagi nak try ke tidak. Maklumlah, saya ne memang kepantangan sikit dengan kopi; bau kopi pun tak boleh apatah lagi nak minum. Tapi bila dah kena racun berkali-kali, oklah kita cubalah. Bab *tut kita tolak tepi...

 Serius, tak boleh masuk dengan rasanya....

* Kami di Ipoh sempena Pre-Trail for Other Festival 2015

You Might Also Like

12 comments

  1. Sama dgn akak ni zila; kopi memang tak boleh minum.. maka migrin lah yg akan melanda seharian.. bau pun dah alah zila..
    Hanya pada org tertentu yg boleh menikmati kopi ni.. mcm en hubby akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp, sama kita ne kak...biarlah tak minum, asalkan kepala tak sakit huhuhu...

      Delete
  2. old town ni port bergossip dgn kawan2 masa kt Ipoh dulu..kalau zilla xleh minum kopi dia, try ximut milk tea, gerenti terpikat hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau tak minum coffee, zilla minum apa? Teh kah?

    Saya pula coffee addict, kadang-kadang kalau malam tak boleh tidur, saya minum coffee. Lepas tu mesti tidur nyenyak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. teh dan milo je, kay...lain2 mmg tk boleh nak layan..sakit kepala huhuhu

      Delete
  4. hai... salam perkenalan ye.. ;)
    nice blog.. =)
    done follow..
    follow me back... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal Fiedan...

      dah singgah blog awak :)

      Delete
  5. Kan sedap kopi tu zilla.....bak sini sya tlg minumkan.

    ReplyDelete

Subscribe