Mount Kinabalu, Sabah

Tuesday, September 18, 2012

Mount Kinabalu, 4,095.2 m

* Perjalanan yang luar biasa mencabar; Alhamdulillah semuanya selamat walaupun pulang dalam keadaan yang terhencot-hencot dan demam..I'Allah, sembuh dari keadaan yang kurang ok ini saya akan detailkan perjalanan kami ini...

You Might Also Like

20 comments

  1. tahniah & syabazzz zilla ,berjaya jgak memegang awan tertinggi di malaysia......

    PENJEJAK AWAN

    ReplyDelete
  2. waa... dah balik. berjaya sampai puncak x? hehehe

    moga semuanya selamat ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh3..berjaya atau tidak mana boleh bgth..tungguuuuu next entry hehehe

      *terima kasih PM

      Delete
    2. haih, tak perlulah jeles niL..ada rezeki, I'Allah awak pun akan sampai ke sana :)

      Delete
  3. cepat2 zilla bwak kluaq cepat entry bru

    PENJEJAK AWAN

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah, yang ne tak janjilah.semuanya bergantung kpd mood :D

      Delete
  4. Wah mantap kak zilla...dikira kemana ternyata naik kinabalu :) Selamat ya kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. last entrykan sudah diberitahu hehehe..Alhamdulillah, semua selamat cuma pengalamannya sangat berbeza dgn gunung2 yang pernah saya naiki sebelum ini mita..I'Allah ada rezeki mahu repeat tetapi tidak dalam masa terdekat :)

      Delete
  5. Wah tahniah dah sampai puncak kinabaluuuuuuuu!

    ReplyDelete
  6. gunung kinabalu memang best. masa 1st time saya pergi haritu tanpa training memang taubat tak nak pergi lagi dah.. tapi tak sampai setahun repeat lagi lol. ni rasa nak pergi lagi jekk..haiya. anyway, congrats Zilla! waiting ur full entry tentang gunung kinabalu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimas Et.pada saya cabaran paling besar adalah mental.sepanjang 6km ke Laban Rata tu,jenuh dok m'motivasikan diri sendiri agar tak mengalah.trek nampak simple tetapi sapa yang pernah melaluinya tahulah keadaannya macam mana, kan ET? haih, tak nak cerita lebih2lah tunggu ajelah entry akan datang hehehe..

      Delete
  7. Jadi bener2 penasaran sama kinabalu.... saat ini mita bermimpi dulu aja mudah2an suatu masa jadi kenyataan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'allah suatu hari nanti sure akan jd realiti. Hehehe

      Delete

Subscribe